Michal Zuna

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2023 8:37:00

Válka bolí celý svět. Nevinné oběti z řad civilistů narůstají každým dnem

Válka bolí celý svět. Nevinné oběti z řad civilistů narůstají každým dnem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

 Máme za sebou válečný rok. Třídenní ruská operace nevyšla. Ukrajina vydržela, Kyjev nepadl. Válečné zóny opustilo přes 8 milionů lidí, v největších počtech zamířili do Polska a Německa. Celkový počet obětí je statisícový. Na energetickou infrastrukturu Ukrajiny bylo vypáleno přes tisíc raket. V Bachmutu je aktuálně -11 stupňů. Dovoz plynu z Ruska do ČR klesl na nulu.

Válka bolí celý svět. Nevinné oběti z řad civilistů narůstají každým dnem. Přesto víme, že toto nebyl poslední válečný rok. Viník je jasný a jediný. Teroristický režim Ruské federace v čele s diktátorem Putinem. Válka skončí, až se poslední ruský voják vrátí do Ruska. Proto je třeba Ukrajinu nadále podporovat humanitárně, zdravotnicky i vojensky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama