Milan Jirků

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2016 4:00:00

Juncker a Brexit

Juncker a Brexit

Předseda Evropské komise Juncker naoko uznává potřebu změnit přístup EU. Je třeba nedat na tyto sladké a falešné řečičky a odejít zavčas.

Hlavní úředník Evropské Únie Jean-Claude Juncker na plenárním zasedání Evropského parlamentu ve Štrasburku láká falešnou sebekritikou Brity k setrvání v tomto socialistickém svazu.
Nejpalčivější problém posledních dvou let, přerozdělování ekonomických imigrantů, ovšem propaguje ve stejné řeči vesele dál.
V červnu čeká Británii nejdůležitější rozhodnutí, zda podlehnou těmto neupřímným lžím, nebo poslechnou svůj rozum. Evropská Únie už dávno není schopna závažnější reformy, jen rozpadu. Proto doufám, že se Británie za dva měsíce stane tím prvním kamínkem začínající lavinu, na jejímž konci budou Evropa a její občané opět svobodní.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama