Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2013 11:30:09

Předseda Senátu Milan Štěch předal ocenění Manažerka roku 2012

Předseda Senátu Milan Štěch předal ocenění Manažerka roku 2012

Česká manažerská asociace, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Svaz průmyslu a dopravy dnes vyhlásili výsledky 20. ročníku soutěže Manažer roku.

Předseda Senátu Milan Štěch předal ocenění nejlepší manažerce loňského roku, kterou byla zvolena ředitelka a majitelka společnosti Abydos Olga Kupec. Do letošního dvacátého ročníku soutěže bylo nominováno 198 manažerů. Titul Manažer roku 2012 získal generální ředitel a předseda představenstva Vítkovice Holding Jan Světlík. Ocenění převzal z rukou prezidenta Miloše Zemana.

Předseda Senátu M. Štěch při této příležitosti projevil radost, že mohl předávat cenu právě nejlepší manažerce uplynulého roku. "Domnívám se, že v některých pracovních týmech jsou ženy vhodnějšími manažerkami, neboť svým citlivějším přístupem dokážou získat své spolupracovníky pro společné úkoly a tím pádem přimět k zajímavým výsledkům. To se týká nejen úředních povolání, ale i výrobní sféry. Gratuluji všem držitelům tohoto prestižního ocenění. Čeští manažeři se dnes mohou srovnávat se zahraničními kolegy a právě díky jejich schopnostem naše země dosahuje i přes řadu chyb v politice současné vlády uspokojivých výsledků. Pokud by této schopnosti našich firem nebylo, hloubka naší recese by byla mnohem výraznější než je," řekl předseda Štěch.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama