ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2009 12:11:27

Ministr zahraniční Jan Kohout zahájil pracovní návštěvu Makedonie

Ministr zahraniční Jan Kohout zahájil pracovní návštěvu Makedonie

Ministr zahraničních věcí Jan Kouhout zahájil setkáním se svým makedonským protějškem Antoniem Milošoskim návštěvu této země.

&nbsp;Ministr Kohout v rámci vzájemných rozhovorů potvrdil, že Česká republika podporuje i nadále integraci zemí západního Balkánu do evropských a aliančních struktur. Za velmi podstatné považuje pokrok, jehož bylo v posledních měsících dosaženo v otázce vízové liberalizace. <p>Připomněl zároveň, že je nezbytné, aby byly splněny všechny podmínky, které umožní zahájení přístupových rozhovorů: „Vysoce si cením pokroku, který na cestě do EU Makedonie/FYROM vykonala a věřím, že v krátkém čase budou splněny i zbývající požadavky EU a nic tak už nebude bránit zahájení rozhovorů o přistoupení Makedonie/FYROM k EU", řekl po setkání ministr zahraničních věcí ČR Jan Kohout. <br /> <br />Místopředseda vlády ČR Jan Kohout má dnes na programu také setkání s prezidentem Gjorgem Ivanovem, předsedou vlády Nikolou Gruevskim, předsedou Parlamentu Trajko Veljanoskim a předsedkyní Národní rady pro Evropskou integraci Makedonie/FYROM paní Radmilou Šekerinskou-Janovskou.</p>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama