Mirek Topolánek

Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2010 14:00:00

Mirek Topolánek píše novému českému arcibiskupovi

Mirek Topolánek píše novému českému arcibiskupovi

Blahopřání Mons. Dukovi k designaci pražským arcibiskupem a primasem českým.

Vážený pane biskupe,

dovolte mi, abych Vám co nejsrdečněji poblahopřál a vyjádřil radost k Vaší designaci pražským arcibiskupem a primasem českým. Přeji Vám hodně úspěchů ve Vašem úřadu, a to nejen při pastorační činnosti v církvi, ale obecně i v komunikaci se zbytkem společnosti.

Věřím, že církev a Vy osobně můžete sehrát pozitivní roli v duchovním a sociálním vývoji národa. Osobně velice oceňuji, co v tomto směru učinili Vaši předchůdci Josef Beran, František Tomášek a kardinál Miloslav Vlk.

Jsem přesvědčen, že naše společnost, která prochází krizí konzumního způsobu života, potřebuje daleko spíše duchovní než materiální hodnoty a že musíme upřednostnit zájmy budoucnosti před pouhým žitím v přítomnosti. A jak jsem měl dosud možnost poznat Vaše působení v církvi i ve společnosti, jsem přesvědčen, že pro tuto roli máte ty nejlepší předpoklady.

Věřím, že v tomto při službě veřejnosti budeme moci nalézt společnou řeč a doufám, že budu mít brzy možnost se s Vámi osobně setkat.

Ještě jednou blahopřeji.

S úctou

Ing. Mirek Topolánek, předseda ODS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama