Mirek Topolánek

Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2010 10:40:28

Návrhy ČSSD by každého stály zhruba 2000 Kč

Návrhy ČSSD by každého stály zhruba 2000 Kč

ODS odmítá zkracování procesu projednávání zákonů.

"Ke každému návrhu se důkladně vyjádříme. Je to demokratický způsob, jak vysvětlit, proč současné složení poslanecké sněmovny už neumožňuje přijmout žádný rozumný návrh," řekl šéf ODS Mirek Topolánek po jednání poslaneckého klubu.

Podle Topolánka návrhy ČSSD prokazatelně berou všem lidem z peněženek zhruba 2 000 Kč. Jestli tedy někdo tvrdí, že stát na takové výdaje má prostředky nebo že tyto návrhy nezvyšují deficit, pak podle něj nemluví pravdu.

"Žádný zákon, který dnes přijde do prvního čtení, již nemůže být projednán standardním legislativním procesem. Je možné ho prosazovat jen znásilňováním lhůt, zkracováním celého procesu a my takové způsoby odmítáme," dodal Topolánek.

Mimořádný důchod přijde každého občana na 638 korun, celkově na 6,7 miliard korun. Úprava placení nemocenské v prvních třech dnech pak přijde na 3,5 miliardy. Přitom právě změna vyplácení nemocenské pomohla odhalit zneužívání nemocenské.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama