Mirek Topolánek

Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2010 19:09:36

Vedení ODS se setká s odboráři, vydírání odmítá

Vedení ODS se setká s odboráři, vydírání odmítá

Výzvu Jiřího Paroubka ke společnému jednání s premiérem Janem Fischerem pokládám za bezpředmětnou. Jiří Paroubek jako součást problému nemůže být součástí řešení.

Premiér Jan Fischer nejdříve přiměl sněmovnu a předáky politických stran, aby danou problematiku projednali 9. nebo 10. března. Poté ale odborům ustoupil.

Jiří Paroubek představuje celkem neomylnou cestu řeckým směrem. V tuto chvíli chce "vystávkovat" státní bankrot. My se na tomto nebudeme podílet.

Zítra proběhne jednání vedení ODS se zástupci Odborového svazu dopravy. Jediná podmínka, se kterou na toto jednání vstupujeme, je, že budou okamžitě ukončeny veškeré přípravy na stávku. V takovém případě jsme ochotni o problému věcně jednat.

Ing. Mirek Topolánek, předseda ODS
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama