Miroslav Kmínek

Pusťte nás ke kormidlu! Poplujete správným směrem!
  • Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2010 12:20:47

Novoroční projev

Novoroční projev

pár slov do nového roku 2010

 Ahoy všem na palubě naší fregaty a také všem , kteří ještě stojíte na břehu.

Jako kormidelník v České pirátské straně, jsem se rozhodl, že Vám musím říci pár vět k nadcházejícímu roku 2010, hlavně tedy k naší plavbě v tomto roce. I ten poslední námořník či suchozemská krysa ví, že budou letos do Poslanecké sněmovny. Určitě jste v přístavní krčmě nebo i jinde zjistili, že rozpínavost současných majitelů doků a přístavišť dostoupila vrcholu. Platíte nehorázné daně za vše, dovoz, vývoz, skladování, prodej, rum nebo tabák,ale i za to že vůbec můžete žít. 
Přestože zlaté časy bukanýrů jsou ty tam, odepisovat pirátské řemeslo jako překonané nelze!

Určitě Vás nepřekvapím Vás, když Vám řeknu, že současní moci páni a jejich přisluhovači ovládájí vše od soudního dvora až po rozdělování moci na državách a zabraných územích. Tam pak vládnou mocí absolutní od práva na rozdělování pozemků až po nakládání finacemi.

Musíte jako svobodní občané tuto politickou scénu změnit!
Rozhlédněte se kolem sebe, kdo Vám jen slibuje, nebo kdo Vám pomáhá. Sami musíte o svou budoucnost začít bojovat.

Chci Vám tedy popřát, abyste jste dobře zvážili svoji cestu k volbám a šli tam jako odvážní, rozumní a cílevědomí občané. Ne jako tupohlavé stádo suchozemský krys za píšťalou ještě hloupějšího, ziskuchtivého krysaře.

Odstavte od kormidla skutečné zloděje a piráty a podpořte nás, Piráty, kteří myslí na budoucnost Vaši a Vašich dětí.
Protože pirát (ten pravý námořní) se za hranicí legality pohybuje z donucení. To musíte brát také v potaz. Není to lump, který se rozhodl okrádat lidi, protože mu to činí potěšení. 
Je to člověk, který ze zoufalství zběhl z nedůstojných podmínek do liberálních podmínek pirátské společnosti, kde platí pravidla, demokracie a kde každý po právu dostane dle svých zásluh.

Přeji Vám všem, pevné zdraví, zdravý rozum, dobrý vítr do plachet, a kormidlo správným směrem!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama