ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2021 20:09:00

To je ta vaše deklarovaná dobrovolnost? To je neskutečný nátlak

To je ta vaše deklarovaná dobrovolnost? To je neskutečný nátlak

Projev na 87. schůzi Poslanecké sněmovny 11. března 2021 – interpelace premiéra Babiše k dobrovolnosti očkování

 Vážený pane premiére, jak je to s těmi očkovacími pasy? Ministr zahraničí Petříček avizoval, že použití očkovacího pasu by mohlo být u nás v květnu jako řešení pro letní cestování a kromě očkování by měl průkaz obsahovat i potvrzení o testech. Prý by tak vznikl nástroj, který usnadní cestování v rámci Evropské unie a to i za příbuznými nebo na pracovní jednání.

Dochází vám, že to rozdělí společnost na očkované a na ty občany druhé kategorie, co nebudou moci bez očkování nikdy vycestovat? Takže půlka České republiky třeba bude potrestána zákazem dovolených nebo pracovních jednání? To je diskriminace neočkovaných, pane premiére. A co zajímavého nás čeká dál? Tím to přece nekončí. Nebo ano? Co zákaz kultury, nebo zákaz sportování pro neočkované? Je toho spousta, čím je můžete ještě potrestat.

To je ta vaše deklarovaná dobrovolnost? To je neskutečný nátlak, to je prasárna, když nám vláda tvrdí, že je očkování dobrovolné. Není, nevěřte tomu. A my všichni přihlížíme, jak se nám tady pod taktovkou vlády a Evropské unie ukracují naše práva a svobody. Důrazně vás žádám, pane premiére, zajistěte, aby očkování bylo dobrovolné a netvrďte, že je, když to není pravda.

K čemu vlastně očkování je, když stoprocentně nechrání? Už prosakuji informace od odborníků - jmenuji molekulárního biologa prof. Omara Šerého - že covidem se může nakazit jak očkovaný člověk, tak i ten, který si nemocí už prošel. Nehledě na to, že Covid stále mutuje, vakcína nezabere na některé mutace a pojede se stále dokola, dokud si nenamastí kapsy k prasknutí výrobci vakcín a respirátorů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama