Natálie Vachatová

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2020 15:45:01

Propagandistické dno Ministerstva zahraničních věcí

Propagandistické dno Ministerstva zahraničních věcí

Pokud jste si mysleli, že neexistuje větší dno, Ministerstvo zahraničních věcí přišlo včera s videem, které zbořilo veškeré mé představy o jakékoli soudnosti.

 Shlédla jsem ho několikrát a vy můžete také. Je přímo zde: https://www.youtube.com/watch?v=XRBS_QuB9h0.

Chápu video, které nabádá lidi k práci v Bruselu, dobře tak, že svitla naděje pro všechny číšníky, kadeřnice, plavčíky, fyzioterapety, trenéry, nejrůznější živnostníky a podnikatele, co vinou nynější situace přišli o veškeré jistoty, protože nyní se mohou ucházet o práci u evropské komise? Tady u nás přece práce není, Péťa z videa netuší, co bude. Tady s Péťou souhlasím i já. Taky netuším, co bude. A jak lákavě řekla ve videu Magda, když budou pracovat v Bruselu, už vůbec nebudou muset řešit vysoký nájem, protože tam dostanou "fakt super plat".

Video Ministerstva zahraničních věcí dává všem nám naději, že v Bruselu se budeme mít dobře. Tak bych to video mohla chápat já, i když, mezi námi, lidi ve videu spíš vypadají jako partička absolventů genderových studií z filosofické fakulty než jako maminky samoživitelky bez práce nebo tátové od rodin s hypotékou, leasingem a bez pracovní smlouvy. Zajímalo mě to, a tak jsem se na to EPSO podívala, práce je totiž to, čeho bude opravdu nedostatek.

Je to dobré, nabídek je tu dost, můžete se hned ucházet například o místo Vedoucího úseku pro připravenost a reakci na mimořádné situace. Musíte mít sice vysokoškolské vzdělání, 9 let praxe, musíte doložit rozsáhlou odbornou praxi v oblasti veřejného zdraví, zejména v oblasti "připravenosti na mimořádné situace a koordinace reakce při propuknutí nákazy v souvislosti s přenosnými nemocemi a přeshraničními zdravotními hrozbami" a musíte prokazatelně umět asi dalších 1000 odborných věcí. A pokud jste se prokousali 7 stránkami požadavků, na konci se dočtete, že navíc musíte být žena, protože, cituji: Ženy jsou v současné době v této oblasti / manažerských funkcích zastoupeny nedostatečně. Z tohoto důvodu vítáme zejména přihlášky podané ženami.


Další inzeráty nejsou o nic lepší. Práce pro evropskou komisi musí být práce snů, Magda tam bude prosazovat jeden z 6 stanovených cílů do roku 2024, jako například pro nás nesmyslnou a likvidační Zelenou dohodu pro Evropu, cenzuru na sociálních sítích, světový pořádek či více nařízení z Bruselu. Báječná práce, natolik skvělá, že se za námi do České republiky už nejspíš Magda nikdy nepodívá, jak to tak z videa vyplývá.


Pokud existuje nějaké propagandistické dno, je to tohle.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama