Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.03.2014 21:47:24

Vyšlo další číslo newsletteru INFO OMMO

Vyšlo další číslo newsletteru INFO OMMO

Nepravidelně pravidelný „obšťastník“ politického hnutí „Občané městu, město občanům“ (OMMO), www.hnutiommo.cz, roč. IV., č. 37, leden – únor - březen 2014.

/Co vidíte na obrázku? Takto nějak si poradila užovka se žábou v přírodě. Pravda, v rámci živočišné říše nic divného. V té lidské říši se nám zatím naši Severočeši.cz a SMM požírají mimo všechna pravidla, přesto o nic méně usilovně. Užovka se jistě nasytí. Ale kdopak nasytí tyhle nenasytné, kteří reprezentují to nejvíce sociáldarwinovské, co svět světem nosil? Pokud nemáme být sežráni jako ta žába, asi bychom se měli konečně začít bránit, být sežráni něčím tak odpudivým a bez základních pravidel stolování, za usilovného mlaskání části severočeské politické a mafiánské dekadence, ať už v barvě rudé, hnědé, či modré – nebo jiné/................

<a href=">http://www.hnutiommo.cz/news/info-ommo-c-37-2014/">INFO OMMO č.37, čtěte zde</a> 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama