Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2011 16:59:51

Ministerstva by měli opustit i náměstci napojeni na ABL

Ministerstva by měli opustit i náměstci napojeni na ABL

Výkonná rada ODS plně podporuje rozhodnutí premiéra Petra Nečase provést rekonstrukci kabinetu.

Výkonná rada plně podporuje rozhodnutí premiéra Petra Nečase provést rekonstrukci kabinetu tak, aby vláda mohla dále realizovat svůj program a naplno se věnovat svému hlavnímu úkolu – reformovat a modernizovat naši zemi.

Výkonná rada konstatuje, že je nepřijatelné, aby do politické sféry a veřejné správy prorůstaly ekonomicky motivované zájmy soukromých osob opírajících se o aparát soukromé bezpečnostní agentury.

Výkonná rada v zájmu zachování důvěry občanů ve fungování demokratického systému plně podporuje rozhodnutí premiéra Petra Nečase odvolat z vlády ministry Víta Bártu, Radka Johna a Josefa Dobeše. 

Výkonná rada dále vyzývá, aby i všechny pozice náměstků jednotlivých resortů opustily všechny osoby, které jsou spojeny s agenturou ABL a příbuznými subjekty.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama