Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2010 15:52:06

Modrý tým přeje všem krásné léto

Modrý tým přeje všem krásné léto

Kampaň by měla odstartovat na přelomu srpna a září.

Máme za sebou nejdelší předvolební kampaň v novodobé historii České republiky. V uplynulém roce jsme společně od založení Modrého týmu absolvovali mnoho náročných měsíců, které přinesly svůj výsledek. Aktuální dění, vznik silné pravicové vlády, která přináší nový styl politiky a jejíž program bude výrazně reformní, je také naší zásluhou, zásluhou Modrého týmu.

Dovolte, abychom Vám tedy ještě jednou vyjádřili poděkování za Vaši aktivitu a podporu ODS. Velmi si vážíme všech, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na uplynulé předvolební kampani.

Zároveň bychom Vám chtěli popřát co nejkrásnější léto, které je před námi. Nadcházející letní měsíce bychom chtěli věnovat přípravám na podzimní kampaň před volbami do Senátu a zastupitelstev měst a obcí. Její charakter bude odlišný a také zapojení Modrého týmu bude jiné. Budeme opět vděčni za jakékoliv Vaše náměty a nápady pro tuto kampaň.

Naše aktivita v průběhu léta samozřejmě nebude příliš intenzivní. Kampaň by měla odstartovat na přelomu srpna a září a my Vás budeme o veškerých akcích i o jejím průběhu včas informovat. Do té doby Vám přejeme krásné prázdniny, pohodovou dovolenou a mnoho pěkných zážitků!

Petr Mach a Iveta Hamouzová,

koordinátoři Modrého týmu
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama