Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2018 9:11:00

ODS v Hradci Králové představuje kandidátku

ODS v Hradci Králové představuje kandidátku

Královéhradečtí občanští demokraté už mají jasno, v čele s jakými osobnostmi vyrazí do podzimních komunálních voleb. O hlasy voličů se budou ucházet nejen osvědčená jména, ale i nové tváře.

 Lídrem kandidátky je předseda královéhradeckého florbalového klubu a zároveň místopředseda oblastního sdružení ODS Hradec Králové Bc. Michal Moravec. Na druhém místě voliči najdou dlouholetého ředitele Živnostenského úřadu v Hradci Králové Ing. Bc. Jiřího Bláhu, třetí v pořadí je potom místopředseda oblastního sdružení ODS Hradec Králové a čestný předseda místního regionálního klubu Mladých konzervativců Bc. Jakub Vít. Čtvrté místo zaujímá zkušená manažerka Bc. Věra Šenková, první pětku uzavírá podnikatel a předseda královéhradeckého kynologického centra Jaroslav Filip.

Kandidátní listina čítá dohromady 37 jmen, z nichž většinu tvoří straníci. „Podařilo se nám postavit velice silnou kandidátku, která odráží liberálně-konzervativní hodnoty, a jsem přesvědčen, že bude silným politickým týmem, který znovu pozvedne renomé našeho města,“ říká Václav Řehoř, předseda oblastního sdružení občanských demokratů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama