Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2013 14:22:50

ODS v chytrých telefonech a tabletech

ODS v chytrých telefonech a tabletech

ODS začala nabízet aplikaci pro chytré telefony a tablety. Občanští demokraté si od ní slibují moderní a rychlou komunikaci se členy.

Prozatím nabídne aktuální novinky z ODS a zejména elektronickou podobu časopisu Listy ODS. Ke stažení je na adrese aplikace.ods.cz.

Aplikaci pro Android a iOS můžete stáhnou zde.

„Aplikace postupně nabídne i další funkce pro členy ODS a sympatizanty strany,“ slibuje Jan Kočí, hlavní manažer ODS. „Krok za krokem rozšiřujeme možnosti, jak mohou členové získávat informace o životě ODS a v souladu s požadavky členů pro to využíváme aktuální technologie.“

Občanská demokratická strana už delší dobu provozuje intranet, sociální síť pro svoje členy, moje.ods.cz, je aktivní na Twitteru jako @ODScz, na Facebooku www.facebook.com/ods.cz, i na Google+ nebo na YouTube na tv.ods.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama