Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2021 16:21:00

Státní dluh a Babišova drahota jdou na vrub této vlády

Státní dluh a Babišova drahota jdou na vrub této vlády

Reakce na rekordní schodek státního rozpočtu

 „Další rekordní schodek rozpočtu, po kolikáté už za vlády Andreje Babiše? Přesně kvůli tomuto zoufalému hospodaření s penězi daňových poplatníků stojí před Českou republikou hrozba bankrotu a ceny téměř všeho letí nahoru tak, že ČNB musela rázně zasáhnout. Státní dluh a Babišova drahota jdou na vrub této vlády. Z toho se premiér ani ministryně financí nevylžou,“ říká předseda poslaneckého klubu a první místopředseda ODS Zbyněk Stanjura.

„Tolik rekordů, jako má na triku Alena Schillerová, nikdo další nenapodobí. Bohužel to jsou rekordy velmi smutné. Ke konci září máme další rekordní deficit v historii ČR, a to už ve výši 326,3 mld. Kč! Vláda nás nejen enormně zadlužuje, ale přilévá olej do ohně rostoucích cen,“ dodává místopředseda poslaneckého klubu ODS Jan Skopeček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama