Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2015 20:50:52

Dienstbier pozval 15 tisíc imigrantů, teď bojuje proti domácímu násilí

Dienstbier pozval 15 tisíc imigrantů, teď bojuje proti domácímu násilí

Dnes jsem se dozvěděla, že se ministr Jiří Dienstbier rozhodl dekorovat bílou stužkou, aby veřejnosti připomněl, že se koná mezinárodní den odstranění násilí páchaného na ženách.

Jistě chvályhodné, ale v případě Dienstbiera se jedná o čiré pokrytectví.

Pan ministr s americkým občanstvím podotýká, že v ČR trpí domácím násilím 1,4 milionů žen a mužů a já se ptám pane ministře, jak by k této statistice prospělo přijmutí a integrování 15 000 muslimských uprchlíků, které jste navrhl v září? Ta čísla by bezesporu zase vzrostla.

Lidem asi není třeba vysvětlovat, že islám zachází se ženou jako s hadrem a podle koránu žena nemá takovou „hodnotu“ jako muž.  O domácím násilí v těchto zemích se pochopitelně statistiky nevedou, jen občas prosákne do médií informace o vraždě ze cti, nebo kterak je za vztah s milencem některá z žen přinucena podstoupit veřejné zbičování nebo ukamenování podle práva Šária.

Těžko vyřešíme staletím zakořeněnou výchovu, opřenou o výklad Koránu, v zemích jako Sýrie, Somálsko atp. ale Dienstbierova benevolence v přijímání uprchlíků nám takto radikálně vychované lidi zve do ČR, a ba co víc, hodlá je integrovat.

Úsvit- Národní koalice nezpochybňuje právo na azyl, ale předělat křesťansko- židovský pilíř Evropy rovněž nehodlá. Proto mimo jiné ve svém posledním návrhu týkajícím se azylového zákona navrhl, aby řízení o udělení azylu neprobíhalo na území ČR, ale v zemi původu. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama