Otto Chaloupka

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2014 17:19:52

Vyjádření k odvolání policejního prezidenta Červíčka

Vyjádření k odvolání policejního prezidenta Červíčka

Nevěřícně kroutím hlavou, když slyším ublíženecké nářky policejního exprezidenta Červíčka, které ho rozhodně nejsou hodny.

Účelově zapomíná, jakou habaďurou a za popření všech principů byl v řádu hodin instalován do funkce policejního prezidenta „konspiračním ministrem“ Janem Kubice. Je zajímavé, že tehdy mlčel vůči zlovůli a profesní vraždě v přímém přenosu, mocným nepohodlného policejního prezidenta Petra Lessyho.

Je zajímavé, že mlčel i ve chvíli, kdy se ukázalo počínání GIBS jako zcela účelové, ostatně stejně jako samotná existence tohoto úřadu. Červíček mlčel i v situaci postupného soudního očišťování policejního prezidenta Lessyho. Neprojevil žádné kolegiální chování, principielní přístup hodný policejního generála, jen funkcionářsky držel ústa. Až teď najednou pláče, ne nad principem, ale uzmutou funkcí...! Zátěž vždy prozradí nejvíc, teď tedy máme tu čest se skutečnou povahou a profesní (ne)úrovní pana Červíčka, jenž je vskutku hoden svého jména.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama