PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2019 21:25:58

Nevyrábíme konflikt, ale trváme na pokrytí nutných výdajů na sociální služby

Nevyrábíme konflikt, ale trváme na pokrytí nutných výdajů na sociální služby

Komentář na facebookovém profilu k financování sociálních služeb

ČSSD "nevyrábí konflikt", ale nemůžeme připustit podfinancování resortů, které sociální demokraté spravují. Musíme trvat na pokrytí nutných výdajů na sociální služby a další již schválené nároky občanů včetně zajištění jejich bezpečnosti.

Jak může vláda dát do rozpočtu na sociální věci na příští rok stejnou částku jako letos, když je zřejmé, že to potřebné náklady nekryje. Sněmovna už opakovaně přijala usnesení, že je nutné tyto finance v letošním roce dorovnat. Mandatorní výdaje musí být v rozpočtu pokryty. Doma také nejdřív musím zaplatit bydlení a dát rodině najíst, a pak se mohu rozmýšlet, na jak drahou dovolenou pojedu nebo zda si koupím novou kabelku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama