PaedDr. Ladislav Jirků

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2010 19:30:26

Bruslaři na Vysočině se díky TOP 09 rozloučili se sezónou

Bruslaři na Vysočině se díky TOP 09 rozloučili se sezónou

Většina milovníků ledu a bruslení měla o tomto víkendu poslední možnost k bruslení v této sezóně. Díky impulsu TOP 09 tak mohli učinit zcela zdarma na zimních stadiónech v Jihlavě, Třebíči, Žďáru nad Sázavou a v Pelhřimově.

Připočítame-li k tomu nedávné akce v Ledči nad Sázavou a v Havlíčkově Brodě, tak této možnosti využilo více než tisíc obyvatel regionu.
Na řadě míst došlo i na soutěže pro děti. Velký zájem veřejnosti příjemně překvapil krajského předsedu a sněmovního kandidáta TOP 09 Jiřího Blažka, který vyrazil na led v Pelhřimově: „Jsem rád, že jsme tímto způsobem mohli nabídnout našim spoluobčanům i jiný pohled na politiku a také politiky. Bylo to vlastně letošní první celokrajská akce naší TOP 09.“
V Jihlavě samozřejmě nemohl chybět rektor VŠPJ a lídr TOP 09 pro sněmovní volby Ladislav Jirků. Bohužel, brusle neobul: „Mrzí mne, že jsem se dneska též nemohl svézt. Aktuální zdravotní stav mi to však neumožňuje. Jako bývalý učitel tělocviku mám samozřejmě velmi blízko ke všem sportovním odvětvím. Pokud to jen trochu jde, tak se v zimě snažím bruslit a lyžovat a v létě strašně rád plavu a jezdím na kole.“


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama