PaedDr. Ladislav Jirků

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2010 23:04:34

Další mediální křest ohněm

Další mediální křest ohněm

Za krajským lídrem TOP 09 Ladislavem Jirků je další náročný předvolební křest ohněm. Uprostřed politicky a mediálně mnohem protřelejších lídrů ostatních politických stran absolvoval náročnou diskuzi.

 V jihlavském malém sále Domu kultury ji ve čtvrtek 8. dubna pořádal a v přímém přenosu přenášel Český rozhlas. Moderátorem celého diskusního seriálu, který celkem představuje 16 předvolebních besed, je Martin Veselovský.
Stejně jako televizních Otázek Václava Moravce se jí zúčastnili představitelé sedmi stran, které by na základě průzkumu volebních preferencí překročili hranici 5%. TOP 09 byly přisouzeny preference ve výši 12%, což znamená 4. pozici s jednoprocentní ztrátou za třetí KSČM. „Z diskuze mám velmi dobrý pocit. Přeci jenom jsem při ní pociťoval menší tlak a stres, než při nedávném přímém televizním přenosu „Otázek“. Byl jsem mnohem uvolněnější a věřím, že se to projevilo i při mých slovech a komentářích,“ uvedl bezprostředně po skončení akce Ladislav Jirků.
Celou diskuzi lze shlédnout díky video archivu Českého rozhlasu na adrese zpravy.rozhlas.cz.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama