PaedDr. Ladislav Jirků

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2010 14:33:21

S Miroslavem Kalouskem po Vysočině

S Miroslavem Kalouskem po Vysočině

Pátek 26. března si spoluzakladatel TOP 09 Miroslav Kalousek vyhradil pro kraj Vysočina.

Společně jsme dopoledne navštívili Světlou nad Sázavou, v pravé poledne byla zahájena jeho přednáška pro studenty v Třebíči a odpoledne jsme měli program v Moravských Budějovicím. Přítomnost prvního místopředsedy strany si nenechali ujít ani další čelní kandidáti TOP 09 pro sněmovní volby – Horymír Kubíček a Jiří Blažek.
Světelskému programu dominovala návštěva závodu Crystalite Bohemia. Známou sklárnu, která obnovila svůj provoz v říjnu loňského roku po dlouhé třináctiměsíční nečinnosti, jsme si prohlédli za doprovodu majitele pana Lubora Červy a starostky a další kandidátky TOP 09 Lenky Arnotové. Při loučení s vedením sklárny Miroslav Kalousek konstatoval: „Jsem velmi rád, že se Vám podařilo obnovit provoz sklárny, a že je zde patrný silný potenciál pro další růst.“
Následoval přesun do Třebíče, kde bylo na Obchodní akademii v pravé poledne zahájeno Fórum mladých ekonomů. Plná aula studentů pozorně vyslechla přednášku bývalého ministra financí na téma současné ekonomické situace, ve které se naše země nachází. Na závěr studentům adresoval jasnou výzvu: „Běžte k volbám alespoň proto, že se již nyní rozhoduje o Vaší budoucnosti a také Vašich penězích. Obrovské zadlužení země, které od některých nezodpovědných politiků hrozí, budete platit Vy a Vaše generace.“
V Moravských Budějovicích  byl pro nás připraven pestrý program. Ve společnosti starosty a dvojky na kandidátce TOP 09 Vlastimila Bařinky ho odstartovalo setkání se starosty okolních měst a obcí na radnici a poté následná neformální beseda s představiteli místní Hospodářské komory.
 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama