PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2023 18:07:10

Jedna reálná situace, které se nechtěně stáváme účastníky i donátory.

Jedna reálná situace, které se nechtěně stáváme účastníky i donátory.

Války jsou nepřijatelné, je nezbytné je odmítnout, a zabránit jim. A nezáleží na tom kdo je jejich původcem, všem se musí měřit stejně a brát i v úvahu kauzalitu a finalitu. Problémy se musí řešit diplomatickou cestou jednáním, i za cenu ústupků.

Války jsou nepřijatelné, je nezbytné je odmítnout a zabránit jim. A nezáleží na tom, kdo je jejich původcem, všem se musí měřit stejně a brát v úvahu kausalitu a finalitu. Problémy se musí řešit diplomatickou cestou jednáním, a to i za cenu ústupků, oboustranně a vyváženě posouzených příčin a problémů. Každého zničeného života je škoda. Německý prezident Steinmeier přijel náhle a nečekaně vlakem na Ukrajinu dojednávat spolupráci německých měst s ukrajinskými. Po něm přijela na Ukrajinu jednat s vedením Ukrajiny vláda vedená Fialou. Sdělila report Zelenskému v souladu s jeho přáním, kolik dalších stovek miliard, zbraní a vojenské techniky mu daruje z našeho rozpočtu a z půjčky kterou si na to taky vezme. Bohužel to budou splácet i naše děti. Zelenskyj tak jak je u něj zvykem, část peněz rozdá svým věrným, aby u nás pokračovali v levném skupování našich politikou vlády uměle vyvolaných krachujících firem, budov, pozemků, areálů a dalšího majetku, tak jak to už provádějí jeho emisaři v drahých autech k nám poslaní v tom půlmilionovém balíku Ukrajinců. Zahraniční podnikatelé a subjekty v prvním pololetí tohoto roku tady koupili 1311 českých firem, a nejvíce firem získali právě Ukrajinci. Informovala o tom renomovaná poradenská společnost Dun a Bradstreet. Za prvních šest měsíců tohoto roku koupili 329 společností, o 75 více, než ve srovnatelném období 2021 (+30%). Rovněž jejich příjezd spoluorganizovala a přivítala pětikoaliční vláda, a ještě k tomu jim vytvořila nadstandardní podmínky. Bude zajímavé sledovat, jestli prezident Německa, anebo vláda Fialy zkritizují Zelenského, odmítnou oficiální politiku Ukrajiny a budou se distancovat od podpory nacismu na Ukrajině uctíváním Bandery, bojůvek AZOV, a tím i dalších válečných zločinců. Pokud se od toho distancovat nebudou, včetně nošení a uctívání svastiky hitlerovského vojska, tak jsou stejní, a tím se vytváří nepřijatelná nacisticko fašistická trojka. Jenom naivka si může myslet, že to není programově připravené zrádci naší vlasti jak Českou republiku zlikvidovat, a udělat z ní kolonii Německa, které má v EU rozhodující slovo. Když se proti tomu nezakročí, tak stejný osud jak sebe zachránit čeká i EU. Stačil a stačí i nesmyslný Green Deal, a k tomu pouze příkaz neodebírat plyn, naftu, hnojiva, a palivové tyče do jaderných elektráren z Ruska i přes to, že nás po padesát let spolehlivě a levně z tehdejšího SSSR a po jeho rozpadu z jeho následníka Ruska těmito komoditami bezproblémově zásobovali. I když zainteresovaní na kšeftech z USA tvrdí že se to nahradí tak to pravda není. Ani ceny, kvalita, spolehlivost, ekologická přijatelnost tranzitem z vybudovaných potrubí a pravidelnost dodávek na rozdíl od těch dovážených přes celý oceán, se nahradit nedá. To je buď úmysl, nebo neschopnost vlády.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama