Pavel Marek

  • ANO 2011
  • Hradec Králové
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2014 12:12:16

Pomáhám – dnes si budete moci přečíst jeden příběh, no skoro bajku.

Pomáhám – dnes si budete moci přečíst jeden příběh, no skoro bajku.

Byla jedna hezká ovečka a ta porodila krásného malého beránka. Nevíme, co se ji na něm nezdálo. Rozhodla se ho nechat umřít.

Pomáhám – dnes si budete moci přečíst jeden příběh, no skoro bajku. Byla jedna hezká ovečka a ta porodila krásného malého beránka. Nevíme, co se ji na něm nezdálo. Rozhodla se ho nechat umřít. Matka příroda to tak občas dělává. Nechtěla ho nechat napít, trkala ho do stěn, aby ho zranila a usmrtila. Když jsme to viděli, stáli jsme před rozhodnutím. Nechat to na přírodě nebo vzít trochu peněz a hodně svého času a beránka několik týdnů doma kojit pravidelně i přes noc každé dvě tři hodiny. Byla to úžasná doba boje o beránkův život. Kolikrát jsme se přemlouvali, že musíme vstát a jít. Udělat umělé mléko, pomocí lahvičky ho nakojit. Podařilo se a po několika týdnech se beránek sám vydal ke stádu. Tu radost nám nikdo nezaplatí. A ponaučení? V životě je mnoho situací, kdy budete stát v podobných situacích třeba i u lidí. Tak se rozhodujte tak, abyste svého rozhodnutí nikdy nelitovali a třeba Vám i udělalo radost i za cenu Vaší oběti. A svět bude hned hezčí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama