Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.12.2019 14:25:27 - Miro MOODS

Pane Novotný, nenarazil jste u rodiny za Vaše útoky?

Umím si představit, že Vám někdo z rodiny navrhl vyšetření Vašeho psychického stavu u odborníka.
Tady je malý výčet Vašich odporných výroků.
Pavel Novotný: Když si Žid přeje smrt Čechů, je to zcela v pořádku 2) “Kdyby polovina Čechů chcípla a místo nich tady byli muslimové, tak tady prostě nebude hůř,” 3) Černoušci ze Sýrie a Vietnamci z Vietnamu jsou lepší než Češi.” 4) O prezidentu Zemanovi se několikrát vyjádřil velmi expresivně. V jednom rozhovoru uvedl, že je to “takový č****, že za něj stydí před svými dětmi 5) “Zeman je sprostá jitrnice.” 6) Až vyhraju válku s Ruskem, pověsím Lavrova. 7) Já bych si přál, aby za tohle Vondráček visel,“ 8) Okamurovi pomočím hrob. 9) prezident Policie České republiky by měl být potrestán trestem smrti pověšením za jeho vystoupení v ruské televizi a dodal, že pomočí jeho hrob.
Pane Novotný, že Vy schován ve skrytu Vaši kanceláře pozorujete jak rozeštváváte a kolik škody jste napáchal? Víte co je morálka?
M.Moods

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2019 18:29:37 - Pavel Novotný, DiS.
 Ahoj blbe,
letos jsem byl na pokyn kriminální policie psychiatricky soudně znalecky zkoumán, bylo to čtené u soudu, kapacity z ÚVN. Technicky závěr vyšetření, které trvalo dva dny a dostal jsem bezmála 600 otázek: Nadprůměrně inteligentní, jedná chladnokrevně, správně nastavený hodnotový žebříček, duševně zdráv, užívání THC se na něm nijak nepodepsalo. Mohu se zeptat já tebe, co si o tom myslíš, díky.