Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2017 23:14:41 - Votýpková Věra

Hnutí ANO

Proč jste Vy poslanci v EU zradili národ a hlasujete proti svému národu. Kam chcete dostat svůj národ ze kterého jste vzešli a proč nám lžete.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2017 16:43:04 - Pavel Telička
Dobry den, pani Votypkova, nevim, co mate na mysli, pokud jste tedy I Vy neuverila lzim nekterych ceskych politiku a nenamahala se si nektere skutecnosti nacist. Samotne trvzeni, ze nekdo hlasuje proti svemu narodu, povazuji za absurdni. Nazory mezi lidmi se ruzni prakticky na kazdou otazku. Takze nekdo je uspokojen , jiny nikoliv. Ja se ridim volebnim programem a zajmy nasimi a evropskymi. Doby rizenych shod jsou jiz davno pryc. Zaverem. Pokud nemate snahu se s nekterymi skutecnostmi sama seznamit, pak doporucuji minimalne ze slusnosti a z duvodu neznalosti vazit slova o lhani. Vy totiz vychazite prave z tvrzeni tech, kteri at uz z duvodu nekompetentnosti nebo nizkeho populismu, nacionalismu a proste zloby, pravdu nerikaji. Clovek musi obdivovat na co maji zaludek.  Toto je moje posledni odpoved na Vase dotazy pres PL. PL jsem sdelil sve duvody, pro ktere svuj profil pozaduji uzavrit. Vse ma sve hranice. Muzete mi psat na muj web. S pozdravem PT