Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2015 9:46:45

Ach, ta tráva

Ach, ta tráva

Za našich mladých let v zimě padal sníh a nikoho to nepřekvapilo. Na jaře pršelo a rostla tráva, v létě bylo horko. Nic převratného a nového.

Normal 0 false false false CS JA X-NONE

Jenže dnes je problém skoro se vším. V zimě neočekávaně napadne sníh a na jaře začne růst tráva. U nás tento problém teď řeší Ostrava-Jih. Maminky si stěžují na alergie u dětí, v trávě najdeme i klíšťata, a tak řešíme něco, co kdysi bývalo samozřejmostí. Rady, že mají lidé vydržet, nebo odvézt děti, které se alergeny doslova dusí, k příbuzným, jsou tak trochu pro kočku. Dnešní babičky jsou totiž v produktivním věku a samy ještě pracují. Někteří odvážní tatínkové již začali trávu sekat sami. Otázka zní, kdo jim to zaplatí. Snad jen malí kluci si z trávy udělali bunkry a tyto schovávačky si skutečně užívají. Klíšťata napadají nejen dospělé a děti, ale i naše psí mazlíčky. Obvod prý poseká do konce června. Mám na Ostravě-Jihu pár kamarádů a jejich stížnosti na přerostlou trávu jsou stále hlasitější.  Jak to prý stíháme na Čeladné? Normálně. V zimě shrabujeme sníh, na jaře a v létě kosíme trávu. Jinak by mě naši občané patrně vynesli v zubech. Možná by to měl pochopit i starosta Ostravy-Jihu. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama