Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2016 7:06:53

Doufejme, že nejde o zlepšovák ČSSD „do školy i v neděli“

Doufejme, že nejde o zlepšovák ČSSD „do školy i v neděli“

Člověk si myslí, že doba se změnila - moderní technologie, větší poznání. Ale ejhle. Premiér Sobotka si zřejmě rád zavzpomínal na staré časy, ...

... kdy někteří z nás rádoby dobrovolně tleskali vysokým představitelům strany, která vládla neomezenou pevnou rukou. Žáci zlínské základní školy zřejmě v rámci této historie šli v neděli uvítat Sobotku. Jistě neobvyklá událost, když do Zlínského kraje přijede premiér naší vlády. Co čert nechtěl, zrovna v neděli. Možná ti, kteří jeho cestu plánovali, zapomněli, že už nemáme brigády socialistické práce a v neděli tedy bývají dospělí i děti doma. Prý se nakonec tomuto neobvyklému nedělnímu termínu podivoval i sám Sobotka. Samozřejmě si tuto návštěvu nenechal ujít ani lídr kandidátky Zlínského kraje z ČSSD pro krajské volby. Nechyběl také radní pro školství. Všichni hromadně odmítli, že by se jednalo o předvolební agitaci. Co na to říct, někteří rodiče na tuto neobvyklou akci své děti neposlali, jiní v rámci dobrých vztahů se školou ano. Možná by naše republika byla o kousek dál, kdyby se příslušní pracovníci nebáli premiérovi vysvětlit, že v neděli nechodí do školy děti ani kantoři.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama