Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2017 8:49:04

Chce ukrajinský prezident Porošenko válku?

Chce ukrajinský prezident Porošenko válku?

Ukrajinský prezident Porošenko se na webových stránkách hlavy státu vyjádřil v tom smyslu, že se Krym brzy stane ukrajinským územím.

Toto není ojedinelý případ, kdy se vysocí činitelé Ukrajiny takto vyjadřují. Položme si zásadní otázku. Jak by Ukrajina chtěla získat poloostrov Krym? Existuje jen jediná cesta. A tou je válka. To je fakt, který nelze popřít, neboť prezident Ruské federace prohlásil, že Rusko bude v případě ohrožení Krymu bránit své území všemi dostupnými prostředky. Ukrajinská ekonomika je v dnešní době na tom velmi špatně a jakýkoli větší válečný konflikt by jí ještě více poškodil. Snad si toto uvědomují představitelé Ukrajiny.

Krym se stal ruským regionem po referendu v březnu 2014. Každý by toto měl respektovat, včetně Ukrajiny. Aktuální politická situace je velmi napjatá a bohužel výroky ukrajinského prezidenta na adresu Ruska nepřispějí ke zmírnění napětí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama