Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2017 13:48:35

Jiří Drahoš má pochopení pro teroristické činy bratří Mašínů

Jiří Drahoš má pochopení pro teroristické činy bratří Mašínů

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš při besedě s Pamětí národa prohlásil, že má mimo jiné i pochopení pro činy bratrů Mašínů.

Tímto prohlášením veřejnosti jasně vzkázal, že má de facto pochopení pro teroristické činy, za kterými stojí skupina bratří Mašínů. Někomu se může zdát tento výraz (teroristické činy) poněkud silný, ale já osobně pokládám Mašíny za teroristy, kteří způsobili mnoho utrpení v Československu před rokem 1989. Připomeňme si, jak skupina bratří Mašínů přepadla služebnu SNB v Chlumci nad Cidlinou, kde zavraždili Kašíka. Dále tato skupina přepadla služebnu v SNB v Čelákovicích, kde Jaroslava Honzátka omámili chloroformem a spoutaného ho podřízli dýkou. Skupina bratří Mašínů dále v roce 1952 přepadla vůz s výplatami v Hedvikově na Chrudimsku. Při tomto další činu byl zabit účetní Josef Rošický.

Bratři Mašínové mají na svědomí mnoho lidských životů. Konkrétně před deset lidí zavraždili. Bratři Mašínové jsou obyčejní vrazi, kteří by neměli mít v české společnosti zastání. Prezidentský kandidát Jiří Drahoš, ačkoli o sobě prohlašuje, že je demokrat, má pochopení pro teroristy Mašíny. To je neslýchané. Jiří Drahoš už dnes svými prohlášeními rozděluje společnost. Teroristy by měla tuzemská společnost opovrhovat. A ne mít pro ně pochopení tak, jako Drahoš.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama