Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2014 23:44:31

Jsem zděšen médii.

Jsem zděšen médii.

Příměří, na němž se ve středu večer dohodl ukrajinský prezident Viktor Janukovyč s předáky opozice, vydrželo jen přes noc.

Ukrajinská opozice, v níž je mnoho neofašistů, se ozbrojila a začala střílet po policistech. Média tak jako vždy se kloní na stranu ukrajinské opozice. V médiích jsem nenašel zmínku o tom, kde ukrajinská opozice sehnala střelné zbraně a munici. Místo toho píší o tom, že ukrajinská policie střílí automatickými zbraněmi. Média nás každou minutu bombardují fotkami, kde jsou vidět mrtvá těla demonstrantů. Nikde nejsou vidět fotky mrtvých policistů. Nikde jsem neviděl rozhovor s policistou, který brání kyjevské ulice. Je evidentní, že média přehlíží to, že ukrajinská opozice je z větší části fašistická a neni ochotna ke kompromisům, které by zastavily pouliční boje.

Kým jsou placena naše média?? Proč média opět straní jen jedné straně?

Nikdo není svatý, ani opozice ani Janukovyč. Ale to, co dělá ukrajinská opozice přesahuje všechny meze. Opozice a prezident Janukovyč musí nalézt vhodný dialog!

Upřednostňujme šachy před boxem.


Na závěr ještě jedna poznámka. Média nezklamala. Ostatně tak, jako vždy.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama