Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2017 20:54:00

KDU-ČSL aneb Její pravá tvář

KDU-ČSL aneb Její pravá tvář

KDU-ČSL opet veřejnosti ukázala svoji pravou tvář. Lidovci, podle předsedy Pavla Bělobrádka by chtěli, aby vláda přijala jiný postoj k migračním kvótám. Česko se podle Bělobrádka mohlo zachovat stejně jako Slovensko a přijmout dalších deset lidí.

Na tomto příkladu je evidentní, že lidovci tak, jako v minulosti, vždy jdou s tím, kdo má momentálně převahu. KDU-ČSL není zřejmě ochotna přijmout fakt, že migranti představují pro Česko potencionální bezpečnostní hrozbu. Samozřejmě, že české bezpečnostní složky jsou schopné uhlídat deset migrantů. Ale dnes budou lidovci prohlašovat, aby Česko přijmulo deset migrantů, příští rok budou mluvit o tisících a další uplynulý rok to budou desetitisíce. Nač vzdorovat Evropské komisi a Evropské unii, že ano? Pravý vzdor vždy vyžaduje jisté hrdinství a rovnou páteř. Rovnou páteř, kterou lidovci nikdy neměli a asi nikdy mít nebudou. Sklonit hlavu před silnějším a posléze s ním spolupracovat. Toto by mělo být nové heslo KDU-ČSL.

Česká republika musí dostát svým zásadám. Nesmí už přijmout žádného migranta na základě povinných kvót. Nesmíme sklonit hlavu. Bezpečnost našich občanů vždy musí být na prvním místě.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama