Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2014 13:32:17

My komunisté makáme. A vy, babišovci?

My komunisté makáme. A vy, babišovci?

Je to nedávno, co proběhl průzkum CVVM, uskutečněný v prosinci 2013. Jednalo se o důvěryhodnost politiků..třetí místo spolu sdílejí předseda hnutí ANO Andrej Babiš a poslanec ANO Martin Stropnický.

Nechápu vyjádření místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Jaroslavy Jermanové, která se vyjádřila tak, že průzkumy, na kterých se umisťuje hnutí ANO na prvních příčkách, svědčí o tom, že hnutí ANO plní své sliby, které dalo voličům. Teď nevím, zda-li paní Jermanová najela na stejnou vlnu arogance jako její kolega Martin Komárek, protože hnutí ANO ještě ani nezačalo pracovat pro lidi a o splněných slibech velice pochybuji...Je pěkné, jak před volbami hnutí ANO vykřikovalo do světa, že nejsou jako ostantí politici, ale že makají. Mají pravdu v tom, že makají. Názorně nám to předvedl pan Komárek, který makal, ale na dovolené ve Španělsku místo toho, aby byl přítomen v Poslanecké sněmovně, která hlasovala o státním rozpočtu..
Tak nějak jsem si nevšiml toho, že by babišovci makali ve prospěch občanů. Možná babišovci makali, ale jen před volbami, když rozdávali koblihy potencionálním voličům.
Pane Babiš, paní Jermanová, jak vaši poslanci makají? Jaké sliby jste splnili? Naši poslanci na rozdíl od těch vašich pracují, ale o tom se na veřejnosti neví. Protože komunističtí poslanci berou práci pro lidi jako samozřejmost a nemusí všechny své činy hlásat ihned do médií. Vždyť za poslancema KSČM chodí do poslaneckých kancelářích lidi, kteří žádají o pomoc. Víte to? Nejspíše ne, protože KSČM nemusí hned vytrubovat, že pomáhá lidem, kteří jsou v nouzi a že své sliby plní. My si nemusíme dělat reklamu, protože činy mluví za vše.
Poslanci ANO jsou v různých sněmovních výborech a komisích. Ale položme si otázku, zda-li jsou dostatečně připraveni na to, aby ve výborech a komisích odváděli kvalitní práci. A nejen to, jsou připraveni na výkon poslaneckého mandátu? .
Pan Babiš neustále mluví o tom, že práci ministra financí se bude postupně učit. Mám otázku, jak dlouho se to pan Babiš bude učit? Co se stane, když práci ministra financí Andrej Babiš na 100% nezvládne? A nejen to. Pan Babiš začíná být silně arogantní. To, co řekl, by jinde žádnému politikovi neprošlo! Jak může říci budoucí ministr financí o Poslanecké sněmovně, že jsou tam jen samé kecy a že má z politiky trauma? Prostě tady pan Babiš a předtím i pan Komárek řekli, co si o ostatních myslí. Nikdo s tím nic nedělá, každému je to tady jedno a nehodlá to řešit! Pravicoví novináři neustále o Zemanovi píší, že je to prezident, který nabourává politickou kulturu, že je neomalený atd. Milí novináři, vám nevadí, co říká pan Komárek? Vždyť on řekl, že vedle něho se pohybují samí „trotlové, kteří vypouštějí z úst kydy“. A také vám nevadí, že budoucí ministr financí Babiš říká, že ve Sněmovně jsou jen samé kecy? Tak, kdo tady nabourává politickou kulturu a chová se jak hulvát v hospodě třetí cenové skupiny..?
Politici ANO mají pravdu v tom, že jsou jiní než ostatní politici. Protože tak neomalené a arogantní politiky ještě Poslanecké sněmovna nezažila. A že už toho zažila.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama