Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2014 17:43:01

Pane Kalousku, a co raději Vás?

Pane Kalousku, a co raději Vás?

Kalousek chce prošetřit, zda se Janukovyč nedopustil zločinů proti lidskosti. Mám ale jiný nápad. Co nechat pana Kalouska prošetřit, zda-li se nedopustil zločinů proti lidskosti na českém národě?


Je otázkou, zda-li Miroslav Kalousek, který dlouhé roky vládl občanům České republiky coby ministr financí, se nedopustil mnoha ekonomických zločinů a možná také zločinů proti lidskosti. Za vlády Miroslava Kalouska postupně a ve velkém měřítku ztráceli lidé zaměstnání, sociální jistoty, střechu nad hlavou, lidskou důstojnost, důvěru v sebe sama a každým dnem byli de facto šikanováni vládnutím ekonomického manipulátora-Miroslava Kalouska. Ano, to Miroslav Kalousek ponížil střední třídu a sociálně slabší jedince. Na nikoho nebral ohledy. Snad jen na bohaté lidi, kteří byli na stejné úrovni, jako on sám. Za vlády Miroslava Kalouska se ještě o mnoho více zadlužila Česká republika, než byla zadlužena v minulosti. To Miroslav Kalousek destabilizoval českou politickou scénu a uvrhl občany ČR do ještě větší bídy.

Jak dlouho to budeme napravovat?

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama