Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2014 22:17:37

Pane Sobotko, to snad ne!

Pane Sobotko, to snad ne!

Bohuslav Sobotka je typickým politikem. Bohužel.

Pane Sobotko, bylo by velice fér, kdyby jste vysvětlil svým voličům a veřejnosti, jak je to s vašimi poslaneckými náhradami za cestovné z jižní Moravy, přestože už léta žijete s rodinou v pražských Stodůlkách. Jak je možné, že takto veřejně zneužíváte veřejné finance? Pokud si dobře pamatuji, tak před předčasnými volbami do Poslanecké sněmovny jste říkal cosi o tom, že zařídíte dobře fungující stát. Je to tak? Bylo to směšné a nyní je to už i trapné. Jak toto může říci politik, dnes už dokonce i premiér, který údajně zneužívá veřejné finance? Neměl by konečně Bohuslav Sobotka dostatečně vysvětlit, jak je to s jeho poslaneckými náhradami za cestovné? A pokud se prokáže, že opravdu premiér Sobotka zneužíval veřejné finance, tak by bylo minimálně vhodné, aby všechny peníze, které mu nepřísluší, ihned vrátil! Jen připomínám, že tento případ není první prohřešek Bohuslava Sobotky. V roce 2009 vyšlo na veřejnosti najevo, že si pan Sobotka pořídil luxusní byt v Praze (za 7,1 milionu) za peníze i z poslaneckých náhrad.
Bohuslav Sobotka je jak se zdá další typický politik, který šel do politiky zřejmě s jednim (nebo jediným) cílem: ždímat veřejné finance do vlastní kapsy.
Opravdu si Česká republika zaslouží premiéra Sobotku? Premiéra, který asi nezná slovo „morálka“?


Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama