Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2016 19:10:59

Prezident Zeman si na rozdíl od premiéra Sobotky uvědomuje migrační rizika

Prezident Zeman si na rozdíl od premiéra Sobotky uvědomuje migrační rizika

Evropský komisař pro digitální ekonomiku a společnost Günther Oettinger v rozhovoru s německým rádiem ffn kritizoval Miloše Zemana kvůli jeho vyjádření k přijímání migrantů v ČR.

Je evidentní, že o prezidentovi Zemanovi nikdy pozitivně nebudou mluvit ti, kteří jsou zastánci migrační politiky otevřených dveří. Myslím, že je pozitvní, že Miloš Zeman na rozdíl od předsedy vlády Sobotky má jasný názor na přijímání migrantů v Česku. Opravdu už je na čase, aby si hlavně i premiér Sobotka uvědomil, jaké bezpečnostní riziko znamená přijímání migrantů. Čím dříve si toto nebezpečí uvědomí, tím lépe pro naší bezpečnost. Snad premiér Sobotka nechce, aby v Česku byla stejná situace jako ve Francii, či Německu.

Evropský komisař pro digitální ekonomiku a společnost Günther Oettinger dále v rozhovoru prohlásil, že prezident Zeman haní evropské zákonodárství a oslabuje Evropu jako celek. Zajímalo by mne, kdo více oslabuje Evropu. Politici, hlavně kancléřka Merkelová, kteří nesou vinu za to, že do západní Evropy se úspěšně inflirtují mezi migranty teroristé nebo ten, kdo na tato bezpečnostní rizika upozorňuje? Myslím, že odpověď je jasná.

Mimochodem, nebýt prezidenta Zemana, slovenského a maďarského premiéra Fica a Orbána, tak Evropa by byla velmi oslabená. Důvod je prostý. Tito výše jmenovaní politici si ze všech evropských politiků nejvíce uvědomují hrozbu spojenou s migrací.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama