Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2017 12:44:35

Voliči KSČM chtějí změnu. Nové tváře

Voliči KSČM chtějí změnu. Nové tváře

KSČM v parlamentních volbách utrpěla porážku. Nastal čas si to přiznat. Je zbytečné v médiích neustále říkat, že je potřeba čekat na analýzu těchto voleb a z toho vyvodit důsledky.

Komunistická strana se ocitá na samém dně. Je otázkou, zda-li se KSČM z těchto voleb vzpamatuje a znovu zaujme vrcholnou příčku u našich občanů.

Odpovědnost za tyto volby jednoznačně nese předseda Vojtěch Filip a Jiří Dolejš. KSČM za vlády těchto dvou zmiňovaných politiků ztratila tisíce voličů, pro které byla KSČM vždy jasná volba. Jejich mdlé vyjadřování a neustále postávání na místě voliči „ocenili“. Řekněme si narovinu, co udělal pan Filip ihned po volbách. Jel na Babišovu půdu, kde začal vyjednávat. Ostatní předsedové jiných stran zcela logicky odmítli toto pozváni. Další osoba, která nese vinu za výsledek voleb je pan Dolejš. Ten Dolejš, který v ČT nikdy nezklamal a vždy řekl to, co v ČT chtěli slyšet. Jiří Dolejš, který ihned po volbách najednou změnil názor a začal mluvit i o mladých lidech, kteří by měli zaujímat politické pozice uvnitř strany.Je jasné, že i pan Dolejš nese velký díl viny za volby. Samozřejmě, že další osobou je předseda poslaneckého klubu Kováčik, který taktéž nese jistou odpovědnost za výsledek voleb. Pokud se KSČM chce odrazit od dna, tak by měl být ihned odvolán pan Filip, Dolejš a Kováčik coby předseda poslaneckého klubu.

Naši voliči chtějí změnu. Nové tváře. Už je nebaví mdlá politika z úst V. Filipa, Dolejše a Kováčika. Pokud panu Dolejšovi a Filipovi ještě záleží na KSČM, tak by měli projít určitou sebereflexí a ihned rezignovat. V čele strany musí povstat nová tvář. Tvář, která zaujme lidi a která používá i slovník mladých lidí.

KSČM se musí pokusit o nový začátek. Začátek, který pro ni bude znamenat nový vrchol na politické scéně. Tohoto vrcholu nikdy nedosáhneme s V. Filipem a Dolejšem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama