Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2017 13:57:07

Vraťme se do doby, kdy jsme byli mluvčím většiny

Vraťme se do doby, kdy jsme byli mluvčím většiny

V KSČM se v posledních dnech událo mnoho událostí. Bohužel ne pozitivních, ale taková je prostě politika.

V komunistické straně se musí nastartovat nový začátek. KSČM se musí zmodernizovat, nelze už jen stát na místě a přešlapovat. Musíme být opět mluvčím většiny, tak jako jsme vždy bývali. Stranu je třeba sjednotit, ale ne na pragmatickém lavírování přinášející jen funkce a peníze, ale na ideovém základě, na konkrétním vymezení toho, co znamená být komunista.

Občané musí znovu vědět, že jsme aktivní. My jsme tady od toho, abychom bránili zájmy normálních lidí. Tak, jak jsme to vždy dělali. Vraťme se do doby, kdy KSČM opravdu byla mluvčím většiny.

V dubnu příštího roku čeká KSČM sjezd. Pan Filip v České televizi řekl, že na tomto sjezdu nehodlá obhajovat post předsedy strany. Tato slova nelze vzít zpět. Politik, když něco slíbí, tak to musí dodržet. 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama