Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2017 0:47:01 - mravenec-99

Vláda schválila přijímání muslimských cizinců k české policii !

Víte, že vláda na návrh Chovance schválila přijímání cizinců k české policii? Co to má jako znamenat? To je prostě otevřená vlastizrada, za kterou by měli jít příslušní členové vlády do vězení! A ještě se to snaží před veřejností utajit a mlčí o tom. Vždyt to je cílené podkopávání naší bezpečnosti! Každý přece ví, že konflikty vznikají mezi národy, entiky nebo náboženskými skupinami. Navíc tam budou moci být přijímáni i muslimové - nejspíše proto to vláda dělá. Ale i bez nich ti cizinci budou nebezpeční a budou hájit svoji skupinu. Podívejte se na romské policisty, kteří v konfliktech stojí na straně romů a dokonce pomáhají i krýt jejich těžké zločiny (jako třeba případ v Olomouci). Musí to ještě schválit poslanci zákonem nebo to schvaluje pouze vláda? Jaká je šance, že to projde sněmovnou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2017 8:16:59 - Petr Cvalín
 Dobrý den,
plánuje se posílení policie, neboť se policii zatím nedaří přijímat nové lidi. Vstup cizincům je do služebního poměru zatím zapovězen. Ale věřím tomu, že v našich státních bezpečnostních složkách nebudou pracovat potencionální extremisté.