Petr DROZDÍK

V trpělivosti a harmonii je skutečná síla.
  • NEZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2014 20:52:58

„Pokutu za Sobotku zaplatím.“ A příště bude co? Teď si vás kůpím všecky?

„Pokutu za Sobotku zaplatím.“ A příště bude co? Teď si vás kůpím všecky?

Jaký obrázek si asi udělá občan České republiky, když se dočte či zaslechne, že z podané stížnosti na premiéra pro podezření z nerespektování právního řádu při jmenování Andreje Babiše jako člena vlády, si samotný pan Babiš dělá srandu?

Je známo, že se jmenováním Andreje Babiše na ministerský post nesouhlasilo hodně lidí, důvodem je fakt, že pan Babiš nemá lustrační osvědčení, které by vyvrátilo jeho údajnou spolupráci se Státní bezpečností.

Lustrační osvědčení vyžadoval před jmenováním vlády striktně prezident Miloš Zeman, který v listopadu loňského roku prohlásil, že čisté lustrační osvědčení je podmínkou pro jmenování každého člena vlády a to bez jakékoliv výjimky. Někteří politici se ale nechali slyšet, že je to pouze schválnost ze strany prezidenta, aby sestavování vlády přitížil. Nakonec však prezident Zeman otočil o 180 stupňů a „udělal v případě Babiše výjimku“, kterou si podmínil přijetím Služebního zákona hned v prvním čtení. Prý „Ať dokáže, co umí.“

Musím připomenout, že nadpoloviční většina občanů této země podporuje další platnost lustračního zákona, proto jakékoliv žertování mi v této souvislosti přijde velice netaktní.

O pravost svazků, které poukazují na údajnou spolupráci s StB se Babiš teprve soudí, proto se domnívám, že pokud se občan této země, země, kterou Babiš jako ministr financí zastupuje, cítí podveden a poukazuje na možné porušení právního řádu, by si takové „žertíky“, které vyznívají - jakože si může koupit všechno – nechat na doma.


DROZDÍK Petr
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Drozdík-Petr/567335770040353 
Blog iDNES: http://drozdik.blog.idnes.cz/ 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama