Petr DROZDÍK

V trpělivosti a harmonii je skutečná síla.
  • NEZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2014 13:32:00 - yxchyvyz

volební systém ČR

Děkuji za odpověď. Nebyl jsem pro vstup do EU, ale respektuji názor většiny. A když už tam jsme, účastním se voleb, abych alespoň částečně mohl něco ovlivnit. Kdybych se měl řídit podle vaší logiky, nevolil bych vůbec - ČR podle mě potřebuje změnu volebního systému, tak aby došlo ke skutečné personální obměně. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2014 14:30:37 - Petr DROZDÍK
Ještě jednou dobrý den přeji,

z prvu bych se rád omluvil, špatně jsem si totiž vyložil Váš postoj k volbám a Evropskému parlamentu.
Jsem velmi rád, že patříte mezi ty, kterým není lhostejná naše budoucnost a k volbám jdete, velice si toho vážím. Změna volebního systému je určitě diskutabilní a co se týče personálních obměn ve vládě České republiky byla by jistě na místě, otázkou však zůstává, jak toto provést co nejefektivněji, abychom dosáhli nejlepšího možného výsledku.
Mě osobně velmi mrzí, že je situace v České republice taková jaká je, a že v personálním složení vlády vidíme pořád jedny a ty samé tváře, díky kterým se motáme v bludném kruhu.
Pevně věřím, že se nám podaří prosadit zcela zásadní změny - ty lepší samozřejmě.

S pozdravem

DROZDÍK Petr