PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2016 9:09:20

Evropská komise opět útočí

Evropská komise opět útočí

Evropská komise navrhla ústy eurokomisaře Oettingera, že země EU by měly harmonizovat své azylové právo, a to včetně výše dávek pro lidi, kteří hledají v Evropě ochranu. V takovém případě by nebylo nutné zavádět kvóty pro rozdělování uprchlíků.

  Dozvěděli jsme se tak, že Evropská komise chce přerozdělovací mechanismus přivandrovalců doplnit o finanční podporu a sjednocení sociálních dávek napříč členskými státy, včetně podpory podnikatelů, kteří budou tyto uprchlíky zaměstnávat. Ze zemí střední a východní Evropy by se tak měl stát jakýsi „uprchlický lágr“, kde by bylo financování azylantů na úrovni, která výrazně přesahuje životní úroveň většiny místních obyvatel. Cílem tohoto návrhu je zvýšit přitažlivost zemí, jakou je Česká republika, pro migranty.

Multikulturní integrovanou Evropu je prostě třeba vnutit Evropanům za každou cenu, třeba i proti jejich vůli.

Je opravdu nejvyšší čas vypsat referendum o vystoupení České republiky z EU a zachránit tak naši vlast před povinnou islamizací a sociálním rozvratem. Nechceme zde ekonomické migranty a náboženské fanatiky, které budeme živit na úkor českých seniorů a rodin s dětmi. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama