PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2017 22:11:32

Kandidátka SPD v Jihomoravském kraji podána

Kandidátka SPD v Jihomoravském kraji podána

Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura (SPD) dnes na Krajském úřadě v Brně, podalo kandidátku do podzimních sněmovních voleb za Jihomoravský kraj.

Podle slov lídra kandidátky, vysokoškolského pedagoga Jana Hrnčíře z Blanska, bude SPD především prosazovat přímou demokracii, zákon o obecném referendu a zachování suverenity České republiky.
Dalšími kandidáty v pořadí jsou zástupci z okresu Brno a Hodonín, krajští místopředsedové SPD Lucie Šafránková a Lubomír Španěl.
Hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) odstartovalo ve čtvrtek 20. 7. 2017 v Praze plavbou parníkem "Proti proudu" oficiálně svou letošní volební kampaň do klíčových podzimních sněmovních voleb a představilo svůj volební program a krajské lídry. V hnutí SPD budeme považovat za úspěch, pokud získáme alespoň 10 procent hlasů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama