PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2018 13:38:24

Multikulturní fronta v Brně se podbízí islámu

Multikulturní fronta v Brně se podbízí islámu

Koncem května proběhne festival Divadelní svět Brno 2018, jehož součástí bude kontroverzní inscenace Naše násilí a vaše násilí, ve které Ježíš znásilňuje muslimskou ženu. Akci finančně podporuje multikulturní koalice v čele s ANO a Žít Brno s Piráty.

Tato kontroverzní inscenace budí oprávněně nelibost u značné části veřejnosti. Ten podtext, to poselství tohoto divadelního představení je totiž zřejmé. Vylíčit islám jako mírumilovné náboženství, které je utlačováno xenofobními křesťany. Je to jen další kamínek do mozaiky bizarních sociálních projektů, které tato vykutálená koalice podporuje. Naposled třeba projekt na integraci imigrantů, se zvláštním názvem "Zvyšování interkulturní prostupnosti veřejných institucí ve městě Brně", pro který magistrát shání arabsky mluvící úředníky. Není tak těžké si domyslet, které kultury má asi projekt za cíl integrovat.
Odmítám, aby se takovéto útoky na křesťanské hodnoty a ve prospěch nepřátelských a nepřizpůsobivých kultur, platili z peněz daňových poplatníků. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama