PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2015 17:21:25

Střet civilizací, který jsme si sami přivodili

Střet civilizací, který jsme si sami přivodili

Konečným cílem islámu je, aby všechny národy přijali jeho náboženské právo (šaría) za každou cenu. Radikální islámští fundamentalisté používají k dosažení tohoto cíle všechny formy terorismu. Ti „umírnění“ jim na to často dávají peníze…

V zemích s menšinovým muslimským obyvatelstvem je základní strategií, vypadat navenek umírněně a nekonfliktně. Samozřejmě je mnoho muslimů, kteří takoví opravdu být mohou. Nicméně, radikálové pracují skrytě, jak potvrzují zátahy bezpečnostních složek v různých státech po útocích v Paříži. Významnou zbraní muslimů v boji za islamizaci Evropy jsou i dělohy muslimských žen, takže jejich podíl v populaci neustále roste, a to zatím především v západní Evropě. Muslimové pak stále častěji prosazují svá "práva", a dovolávají se demokratických svobod na úkor většinové populace. Ve chvíli, kdy přijde demografický bod zvratu, svrhnou muslimové stávající vlády a nastolí vlastní pravidla silou demokratické většiny. Vše je dle šaríe dovoleno, pokud je výsledkem rozšíření islámu.

Bohužel, nejen radikální islamisté aktivně pracují na zničení západní civilizace, ale naše současná společnost jim v tom paradoxně pomáhá. Spousta politických vůdců pod pláštíkem tzv. politické korektnosti se ochotně podílejí na našem vlastním úpadku. Rezignovali jsme totiž na tradiční křesťanské hodnoty, jako je rodina, úcta, pokora, které udržují společnost pohromadě. Pokud někdo vystoupí na obranu tradičních hodnot, je ihned označen přinejmenším za rasistu a xenofoba. Demokracii jsme dovolili proměnit v plutokracii (vládu bohatých elit). Stále více se prosazuje lhostejnost a další atributy úpadku západní civilizace.

Naopak islám neustále roste. Vražedný Islámský stát láká stále více mladých muslimů, kteří i přes získané západní vzdělání, odjíždí do Sýrie uřezávat hlavy bezvěrcům, jak na běžícím pásu. Argument, že radikální islamismus je pouhým tmářstvím primitivních muslimů, tedy neobstojí. Vždyť i většina islámských teroristů z 11. září 2001, byli vysokoškolsky vzdělaní. Čím dříve si uvědomíme, že islamismus je akutním nebezpečím i pro nás, tím lépe. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama