PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2023 17:39:00

Aby nový prezident funkci vrátil důstojnost, snažil se lidi spojovat, ctil Ústav

Aby nový prezident funkci vrátil důstojnost, snažil se lidi spojovat, ctil Ústav

Komentář na facebookovém profilu k prvnímu kolu prezidentských voleb.

 Výsledky prvního kola prezidentských voleb jsou známé. V první řadě chci moc poděkovat každému, kdo přišel k volbám. Je důležité, aby výsledek skutečně odrážel přání většiny lidí v naší zemi, což je možné jen tehdy, pokud bude volit co nejvíce občanů. Proto bych rád vyzval všechny, aby přišli také k druhému kolu.

Pro mě je zásadní, aby nový prezident funkci vrátil důstojnost, snažil se lidi spojovat, ctil Ústavu i zákony, byl důvěryhodný a neměl skandály. Stejně tak byl nadstranický a nedělil lidi do kategorie podle toho, jak zrovna ladí s jeho zájmy a egem. Podstatné také je, aby se obklopil důvěryhodnými spolupracovníky a nikoliv figurkami nastrčenými Kremlem či zájmovými skupinami. Z mého pohledu toto splňuje z finalistů jednoznačně pouze Petr Pavel a upřímně mu gratuluji k vítězství v prvním kole.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama