PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2017 11:25:00

Pusťte nás na ně. Všichni nekradou!

Pusťte nás na ně. Všichni nekradou!

Odezva voličů na vězeňský autobus inspirovala Piráty k natočení další hudební pecky. Předseda Pirátů Ivan Bartoš v předvolebním videu zpívá voličům, proč jsou Piráti ve Sněmovně potřeba.

 „Beztrestně zašantročili, bezúplatně převedli, pak se ještě rozčílili, že je lidi podvedli. V ráji zdi se otvírají, ven vychází gorila, aby pravdu upravila a tu tvoji zabila. My nejsme saně, my nejsme saně, my nejsme saně, tak pusťte nás na ně,“ zpívá předseda Pirátů Bartoš s ostatními lídry a kandidáty v písni.

Bartoš při přípravě videa ocenil nasazení všech kandidátů a lídrů v kampani: „Nejvíc si na celé kampani, ale i na takových menších akcích jako bylo třeba natáčení tohoto videa, vážím práce a energie lidí – Pirátů. Je strašně moc cítit, že to jde z nás, že jsme nadšení, že celou kampaň děláme ze srdce, sami a z vlastního přesvědčení. Není za tím žádná agentura, žádný neosobní přístup, je to opravdové a stejně opravdově bojujeme o křesla ve Sněmovně“.

Video vzniklo pod taktovkou scénáristů Oty Klempíře a Jakuba Horáka, za hudebního doprovodu Piráta Mikuláše Ferjenčíka a za zpěvu Ivana a Lydie Bartošových. Piráti v něm upozorňují na velké kauzy české politické scény jako jsou OKD či Čapí hnízdo. V pirátském videu nechybí ani již ikonický vězeňský autobus navržený a zrealizovaný manažerem kampaně Štěpánem Štréblem. Zpracovatelem videa je agentura Strop media s.r.o., autorem hudby Jakub Koláček.

Celý text písně:

Beztrestně zašantročili, bezúplatně převedli,
pak se ještě rozčílili, že je lidi podvedli.

V ráji zdi se otvírají, ven vychází gorila,
aby pravdu upravila a tu tvoji zabila.

My nejsme saně, my nejsme saně, my nejsme saně, tak pusťte nás na ně.

Všichni kradou, povídal, opakoval čtyři roky,
jenom k tomu nedodal, že mezi ně patří taky.

My se za Vás porveme, my neustupujeme, nepropadne žádný hlas, my se porveme za Vás!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama