PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2017 15:13:14

Stateční příznivci, volební bouře začíná

Stateční příznivci, volební bouře začíná

Přesně za 14 dní se otevřou volební místnosti a Piráti plují plnou parou do Sněmovny.

Průzkumy nám odhadují mezi šesti a deseti procenty hlasů, dnes nám například průzkum STEM/MARK odhaduje podporu 7,4 % voličů. Počet přečtení článků o Pirátech tento týden činí sedm milionů denně.

Akce voličské průkazy byla nesmírně úspěšná - až tisícovce zájemců voličský průkaz přímo vyřídíme, desítka tisíc využila náš informační web a statisíce lidí se o možnosti zařídit si voličský průkaz díky naší akci dozvěděly z médií.

Stejně aktivní jsme i v terénu, rozdali jsme už několik set tisíc Pirátských listů, lidé si dávají na ploty a balkóny naše bannery a vlajky (bannerů jsme už vyvěsili přes 500), pirátský autobus denně brázdí republiku, skákací loď Moravu, na Freeride Ivana Bartoše po Středočeském kraji pravidelně chodí stovky návštěvníků a tisíce lidí podpořili pirátskou cestu do sněmovny finančně. Příznivý vítr nám vane do plachet!

Daří se nám i na Internetu, kde jsme doma. Přes 11 000 lidí už si dalo na facebooku Pirátský proužek do profilové fotky. Naše odpověď na předvolební manipulaci SPD díky vám zasáhla jeden milion uživatelů. Především ale nesmírně děkujeme za vaši obrovskou podporu v internetových diskuzích. Zaměstnanci jiných stran si kvůli síle naší odezvy dokonce myslí, že někde ve sklepě sedí 20 Piráty placených diskutérů, kteří ohýbají internetové diskuse v náš prospěch. Podceňují sílu myšlenky.

Vydržte s námi prosím ještě dva týdny, my se za vás budeme ve Sněmovně 4 roky rvát.

Díky za sdílení, nadešel čas! Hrdě pirátskou vlajku na stožár!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama