PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2022 10:21:00

Výčet trafikantů během vlády hnutí ANO by dal na knihu

Výčet trafikantů během vlády hnutí ANO by dal na knihu

Komentář na facebookovém profilu politickým trafikám

 Naprostá klasika. Pan Havlíček hází ramena v debatě a osočuje naše lidi, ale když má říct kohokoliv konkrétního, jakýkoliv jeden příklad selhání, mlčí. Ono totiž nic konkrétního neexistuje, to jen marketéři a holding dali zadání.

Soudím tebe podle sebe, že, pane Havlíčku. Výčet trafikantů během vlády hnutí ANO by dal na knihu. Adam Vojtěch uklizený do Finska, bývalý ředitel chemiček Agrofertu jako ministr životního prostředí, Jaroslav Faltýnek, jehož celé působení v politice byla jedna velká trafika, a tak dále a tak dále.

Naši lidé mají bez výjimky letité zkušenosti ve svých oborech, které můžeme doložit, ani jedinou kauzu, tvrdě pracují a jsou poctiví. To se samozřejmě těm, kteří 8 let buď nedělali nic, nebo si jen kryli svoje kšeftování, nelíbí. A to je dobře, protože tenhle jejich hněv znamená, že to děláme správně. A my se nebojíme dělat, co je správné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama