PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2018 16:31:00

Hasiči převzali novou techniku

Hasiči převzali novou techniku

Profesionální hasiči převzali devět nových zásahových vozidel, kontejner pro nouzové zastřešení, dvě sady pro stabilizaci výkopů a bateriové vyprošťovací zařízení v celkové hodnotě 66,5 milionu. Na financování se podílel také Královéhradecký kraj.

Novou zásahovou techniku a speciální prostředky převzali hasiči na centrální stanici v Hradci Králové, vozy s vybavením ale budou sloužit po celém kraji.

„Krajský příspěvek vnímám jako poděkování za obětavou práci hasičů pro bezpečnost všech občanů i návštěvníků Královéhradeckého kraje. Nová technika významně posílí akceschopnost celého Integrovaného záchranného systému, protože díky této obměně bude starší technika bezúplatně předána dobrovolným hasičům,“ říká hejtman Jiří Štěpán, který se slavnostního předání zúčastnil.

Plně automatický automobilový žebřík s pracovní výškou 42 metrů, který bude sloužit na stanici v Rychnově nad Kněžnou, byl pořízen v rámci programu "Rozšíření strategické průmyslové zóny Solnice-Kvasiny a zlepšení veřejné infrastruktury v Královéhradeckém regionu".

Další technika bude sloužit v Trutnově, Jičíně, Náchodě, Vrchlabí, Novém Bydžově, Hořicích a Hradci Králové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama